top of page

Informasjon til brukere og medlemmer som nytter seg av Metizport Myrvåg!


Vi ønsker å dele noen viktige oppdateringer og informasjon med dere. Vennligst ta en dere tid for å lese gjennom dette medlemsbrevet, som inneholder følgende punkter:

 

·         Lansering av vårt nye breddetilbud i spillene CS2 og Valorant.

·         Viktigheten av å bruke egne spillkontoer hos oss.

·         Informasjon om medlemsrabatter og de seneste endringene.

 


 

Lansering av vårt nye breddetilbud i spillene CS2 og Valorant

Vi har igjen åpnet for påmelding til breddetreninger for de som ønsker å satse et steg videre på e-sport. Spillene vi tilbyr i år er Valorant og CS2. Treninger vil gjennomføres hver mandag og onsdag fra 18-20. For å bli med på et av våre lag krever det premium-medlemskap hos oss.NB FORELDRE LES: Viktigheten av å bruke egne spillkontoer hos oss.

Vi har merket at mange besøkende som ikke har egne kontoer eller ikke husker sin innlogging på kontoer til et respektivt spill. Dette fører til flere utfordringer for oss som jobber her. Dette fører til at medlemmene etterspør tilgang til Metizport sine spillkontoer for spill som Fortnite og CS2. Vi setter enormt stort pris på om dere som foreldre sender med innlogging til kontoer til deres unger. Vi vil så langt som mulig unngå at kontoene lånes ut, dette blir litt som at Ola Nordmann bruker Jens Stoltenberg sin konto på Facebook. På grunn av dette har vi valgt å deaktivere våre Metizport-kontoer. Vi forventer at våre gjester oppretter og bruker sine egne kontoer når de er hos oss.

 

Videre anbefaler vi at våre medlemmer benytter kommunikasjonsplattformen Discord for å snakke med hverandre, enten de spiller hjemmefra eller er samlet her på Metizport. Dette vil også bidra til et bedre miljø på klubbhuset når alle samtaler blir tatt med headsett.

 

Vi ønsker å påpeke at det kan være forstyrrende for andre medlemmer når noen bruker høyttalerfunksjonen på mobiltelefonen for å snakke med personer som ikke befinner seg på klubbhuset. Vi setter pris på om alle tar hensyn til dette for å opprettholde en hyggelig atmosfære for alle.Hvordan Opprette Steam-konto
.pdf
Download PDF • 218KB
Hvordan Opprette en Discord-Konto
.pdf
Download PDF • 227KB
Hvordan Opprette Fortnite-konto
.pdf
Download PDF • 197KB

  

Medlemsrabatter og seneste endringer:

Vi ønsker å gjøre våre medlemmer klar på at som medlem hos oss får dere en rekke fordeler på ulike ting rundt Metizport. 15% rabatt på klær i Metizport sin nettbutikk (metizport.com/Shop) og 15% rabatt på leie av lokale til bursdager (Oppgi dette ved bestilling eller bruk koden MetizportMember). Videre gjelder halv pris på turneringer på klubbhuset som arrangeres av oss, samt gode innkjøpspriser på teknologisk utstyr gjennom vår partner, Net-Partner.


Vi skal snart lansere årets pc som kommer innen utgangen av februar. Dette er for de som ønsker å kjøpe pc selv. Ellers jobber vi med å lansere et nytt konsept for Metizport Myrvåg ila februar. Det vil nok føre til en del endringer som vi tror vil være positive. Men vi trenger også tilbakemeldinger fra dere på hva som mangler eller skulle vært bedre. Send gjerne tilbakemelding til oss på post@metizport.com.

73 visninger0 kommentarer
bottom of page