top of page

Vi arrangerer bedriftsaktivitet!

Vi skaper den beste bedrifts opplevelsen på Sunnmøre! 

Aktiviteter 

Hva innebærer det?

Verter

Vi stiller med verter som sørger for at aktiviteten hos oss går smertefritt!

Opprydding og vask

Vi tar alt av opprydding og vasking etter aktivitet, slik du slipper!

Spilling

Vi tilbyr actionfylt timer med underholdning for store og små. Vi har VR-briller, racing simulator og 16 gaming stasjoner.

Mat og drikke

Vi kan fikse mat etter behov gjennom våre partnere. Mat og drikke kommer i tillegg til prisene for spilling.

DE MEST POPULÆRE SPILLENE

Få en oversikt over de mest populære spillene og informasjon om dem!

Fall_Guys_Logo_(June_2022).png

Battle Royale  - Gratis 

Spillet går ut på at opptil 60 spillere kontrollerer jellybean-lignende karakterer som kan bevege seg rundt på et tredimensjonalt spillefelt. De skal konkurrere mot hverandre i en serie med utfordringer, som for eksempel hinderløyper.

Fa7n2hcVEAQAZbU.jpg

Sandbox - Gratis

Det er tiltenkt barn og voksne i alle aldere. Registrerte brukere kan ha sine egne spill hvor man kan utvikle hva som helst med hjelp av virtuelle geometriske gjenstander, og programmere på kodespråket Lua.

Fortnite_F_lettermark_logo.png

Battle Royale - Gratis

Hovedspillet for Fortnite Battle Royale følger standardformatet for spill av battle royale-typen: opptil 100 spillere hopper fra en svevende buss ned til øya. Når spillerne lander må de ganske raskt finne seg våpen, ammunisjon og medisiner/skjold og prøve å oppnå noen elimineringer. 

Rocket-League-Emblem.png

Sportspill - Gratis

Et hybrid av fotball- og kjøretøysfylt arkade med lettforståelige kontroller og flytende, fysikkdrevet konkurranse. Spillere kontrollerer en rakettdrevet bil og bruker den til å føre en ball inn i motstanderens mål. Spillere har muligheten til å hoppe med bilen sin og treffe ballen i lufta.

Book bedritftsaktivitet her!

 

Vi tilbyr skreddersydde priser basert på dine unike behov. For å motta et tilbud, vennligst benytt vår booking funksjon og oppgi detaljer på hvordan du vil ha din bedriftsaktivitet. Vi vil deretter ta kontakt med deg så snart som mulig for å diskutere dine spesifikke krav og presentere et tilbud som er tilpasset dine behov. 

Book bedriftsaktivitet her!

Avbestilling må gjøres senest en uke før bestillingsdatoen.

bottom of page