top of page

Metizport introduserer et nytt breddetilbud i e-sport med fokus på Valorant og CS2

Illustrasjonsbilde Metizport Myrvåg
Illustrasjonsbilde Metizport Myrvåg

Her hos Metizport Myrvåg, streber vi ikke bare etter å være en av de ledende e-sportklubb i Norden, men også en levende og innbydende møteplass for barn, unge og ungdommer hver eneste dag. Vi forstår lidenskapen for spill, og det er derfor vi har utvidet vårt tilbud for å støtte unge spirer og talent.

Med stor glede lanserer vi vårt nye breddetilbud i populære spill som Valorant og Counter-Strike 2 (CS2). Treninger blir holdt hver mandag og onsdag fra 18:00 til 20:00. Totalt fire timer per uke er designet for å fremme ferdigheter og strategiske forståelser av spillene. Under veiledning av våre trenere og veiledere, vil du finne en støttende atmosfære for å utvikle og videreutvikle deg som spiller.

Vi ønsker å tilby mer enn bare organisert trening. Metizport Myrvåg er åpent hver dag, og tilbyr et fellesskap og en sosial arena der medlemmer kan samles, utveksle erfaringer, og dyrke sine spillinteresser. Som medlem, enten det er som premium- eller standardmedlem, kan du nyte friheten til å benytte våre fasiliteter gjennom hele vår åpningstid. Vi er mer enn bare en e-sportklubb; vi er et samfunn og en plattform for vekst, læring og deling.

Vi anbefaler deg å sjekke ut våre påmeldingslenker for både CS2 og Valorant, og bli en del av vårt engasjerende og støttende fellesskap:


Det krever minimum fem påmeldte per spill for å starte opp tilbudene. Tilbudet starter opp 7.februar og i den anledning vil også foreldre inviteres inn for en gjennomgang på hvordan det fungerer hos oss.


Hos Metizport Myrvåg er du mer enn bare et medlem; du er en del av vår familie. Vi er forpliktet til å støtte din vekst og sikre at din tid hos oss er både givende og minneverdig. Ta skrittet inn i en verden hvor spill møter samhold, og bli en del av fremtiden innen e-sport med Metizport Myrvåg. Vi gleder oss til å se deg i våre lokaler!68 visninger0 kommentarer
bottom of page